MarktPlaza

D819 Meergezinswoning (4 woningen) met zwembad in de buurt van Cochem!

140x bekeken
4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Meergezinswoning in de buurt van Cochem!

Te koop: een meergezinswoning met 3 wooneenheden en een 1-kamerappartement op de begane grond, voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Het zolderappartement heeft een oppervlakte van ongeveer 92 m². Het heeft 2 slaapkamers, 1 badkamer met douche en ligbad, evenals een ruime woonkamer met eethoek en keuken (uit 2019). 1 serre en 1 balkon zijn ook aanwezig.

Het appartement op de begane grond heeft een oppervlakte van ongeveer 127 m². Het beschikt over 3 kamers, 1 badkamer met douche en ligbad, een grote woonkamer met een afgescheiden kantoorruimte, een open grote keuken met keukeneiland, bar en aangrenzende eethoek (de keuken is volledig vernieuwd in 2018).

Het kelderappartement heeft een oppervlakte van ongeveer 55 m² en heeft een aparte ingang aan de buitenkant. Het appartement heeft 1 kamer, 1 badkamer met douche, wastafel, toilet en 1 raam. Daarnaast is er een keuken- en woonruimte. Elke kamer heeft ramen, zodat er voldoende daglicht binnenvalt.

Omdat er geen centrale verwarming meer is, zijn het 1-kamerappartement en het kelderappartement onverwarmd. Er zijn echter radiatoren aanwezig. Er is ruimte en mogelijkheid voor een centrale verwarming naar keuze. De begane grond heeft 2 pelletkachels, en ook op de zolder bevindt zich een pelletkachel.

De privékelder is ongeveer 60 m². Hier zijn veel gebruiksmogelijkheden (hobby's, wonen, ...) omdat er nog steeds een douche en 2 wc's aanwezig zijn. In de eerste ruimte bevindt zich een grote sauna (ongeveer 6 personen), een douche en een toilet. Daarna volgt een grote hobbyruimte/opslagruimte. Hier grenst nog een andere kleine ruimte aan.

Buitengebied:

Dit heeft in totaal 4 parkeerplaatsen (het is ook mogelijk om daar een camper te parkeren). Tuinhuis Wasmachineruimte/werkplaats, kleine fietsenstalling extra kamers, evenals de technische ruimte van het zwembad (ongeveer 4 x 6 m / 1,50 m diep / capaciteit 36 m³) Douche en toilet in de directe omgeving van het zwembad grote tuin met schommel, glijbaan en boomhut

Vanuit ons oogpunt zijn er veel mogelijkheden voor gebruik. Op dit moment is het zolderappartement verhuurd; de huurders zullen vertrekken bij verkoop van het object. Het 1-kamerappartement werd door de vorige eigenaar soms verhuurd aan monteurs. Het huis zou zeer geschikt zijn als een huis voor meerdere generaties of voor vakantieverhuur. Het huis bevindt zich in Landkern (postcode 56814). Hier is het rustig en landelijk wonen, maar Landkern heeft toch iets te bieden: 1 bakker, een slagerij met snackbar, 1 restaurant met evenementmogelijkheden, 1 kebab-pizzeria, 1 kleuterschool en 1 basisschool.

Landkern ligt op slechts ongeveer 6 km van het prachtige Mosel-stadje Cochem. Op 4 km afstand in Kaisersesch zijn er diverse winkelmogelijkheden (Rewe, Edeka, Aldi, Lidl, Rossmann, Tedi, AWG, CenterShop,..), tankstation, artsen, apotheken, veel restaurants, ijssalon, postkantoor, banken, station met verbinding naar Mayen/Mendig/Andernach, voortgezet onderwijs, bouwcentrum Hamann, autowerkplaatsen en nog veel meer.