MarktPlaza

Graafdijk West 34

111x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Op zoek naar een nieuwe woonplek met veel ruimte, natuur, privacy, luxe en een fantastisch uitzicht?
Ontdek dit fraaie rietgedekte landhuis in Molenaarsgraaf, de ligging aan het water, de faciliteiten en afwerking. Kijk en beoordeel of u deze in de Randstad gelegen parel en oase van water, groen en rust binnen uw lifestyle vindt passen.
De Albasserwaard biedt een prachtig Hollands landschap met natuur, water, boerderijen en molens. Het landhuis draagt de naam Dutch Harbour en is omringd door een tuin met weids uitzicht over weilanden, weteringen en een molen. Als een levend schilderij: kabbelend water, watervogels, wiegende knotwilgen en Hollandse luchten als op de schilderijen van Jacob van Ruisdael.
Via de dubbele hardhouten toogdeuren betreedt u de monumentale hal. Deze is voorzien van een Spaans marmeren vloer in kleurenmotief. De dimbare verlichting is ingebouwd in het spanplafond. De hal herbergt een spiltrap naar de eerste verdieping en de zolder en toegang tot de ontvangstkamer.
Vanuit de hal komt u uit in de imposante woonkamer (80m2). Met plafonds tot wel 5,5 meter hoog en geweldige uitzichten op de omliggende natuur. De ruimte is voorzien van een nieuwe tegelvloer met comfortabele vloerverwarming. Meerdere zithoeken geven deze grote kamer een landelijke gezelligheid. In de winter is het heerlijk vertoeven bij de recent gebouwde schouw met houtkachel. Echter in de zomer zal men de aantrekkingskracht van de zithoek bij de grote ramen met het fantastische panorama niet kunnen weerstaan.
De landelijke woonkeuken biedt uitzicht op de achtertuin en de weilanden. De ruime kastenwand herbergt onder meer een apothekerskast, koelkast met vriesvak, oven en combi-magnetron. Het granieten aanrechtblad heeft 2 ingebouwde wasbakken en een keramische kookplaat. Tevens is de keuken voorzien van een vaatwasser.
Naast de woonkeuken vind u de bijkeuken met stortbak en de CV en was-ruimte. Deze is voorzien van een dubbele CV ketel.
De garage is bereikbaar vanuit de bijkeuken. Deze is zeer riant en bevat een opbergzolder. De garagedeur is op afstand bedienbaar.
Via beide spiltrappen komt u op de overloop van de vide. Hier heeft u toegang tot de master bedroom, de grote badkamer en twee slaapkamers waarvan één met eigen badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van zeer luxe ingebouwde kasten en parketvloer.
Achter één van de luxe teakhouten deuren loopt u de ruime master bedroom binnen. Twee raampartijen zorgen voor veel licht en bieden een prachtig uitzicht over de achterliggende tuin en weilanden. De kamer beschikt over airconditioning.
De en suite badkamer is zeer ruim opgezet. De ingebouwde vloerverwarming met eigen thermostaat zorgt voor een zeer comfortabel en prettig begin van de dag. Rolex kranen geven deze badkamer een stijlvolle uitstraling. De badkamer is voorzien van een twee-persoon zwevend ligbad, toilet met ingebouwd bidet en extra grote douche cabine.
Via de spiltrap bereikt u de tweede verdieping. De laatste slaapkamer vind u hier. De rest van de ruime zolder is momenteel ingedeeld als kantoor en voorzien van airconditioning. De overloop van deze verdieping is voorzien van een pantry en toilet.
De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing in hardhouten ramen en kozijnen. Er is dak-, vloer- en muurisolatie toegepast. Kortom: de woning is volledig geïsoleerd. Het rieten dak is recent geheel vernieuwd.
De goed onderhouden tuin ligt op het zuiden. Het heeft 4 terrassen waarvan 2 aan het water waarvan één met zwemtrap. Het landgoed is rondom afgebakend. De stenen muur en het royale smeedijzeren hek geven de entree een elegante uitstraling. Het toegangshek is op afstand bedienbaar. Aan de Graafstroom is een eigen aanlegsteiger een mogelijkheid.
Alle faciliteiten zijn nabij: supermarkt op fietsafstand, winkelcentra Dordrecht, Sliedrecht en Papendrecht op 15 autominuten en Utrecht en Rotterdam op 25 autominuten.
Extra gegevens:
Merk: Graafdijk West 34
Ligplaats: Molenaarsgraaf
Conditie: Gebruikt