MarktPlaza

Lange Muiderweg 581

199x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Landelijk wonen aan de Vecht, in een schitterende watervilla onder architectuur gebouwd door Kees Westerbeek Interieurarchitect, fenomenaal uitzicht, fraaie tuin met diverse sits en ruim parkeren voor 3 auto's. Een droomscenario dat uit kan komen!
Over de locatie kunnen we duidelijk zijn: dit is één van de meest geliefde plekken aan de Vecht. Zowel in de zomer als in de winter doet het uitzicht over het water en de landerijen altijd weer verwonderen en laat de natuur haar pracht zien in het steeds wisselende kleurenpalet. U stapt hier in een levend schilderij waar u onlosmakelijk onderdeel van wordt. Wie wordt daar niet heel blij van?
Over de watervilla kunnen we alleen maar superlatieven loslaten: prachtige raampartijen, schitterend lichtinval, fraaie dakconstructie, zeer lichte en efficiënt ingedeelde bovenverdieping met extra slaapgelegenheid en toilet, superstrakke high-tech keuken, dito badkamer en ruime slaapkamer met walk-in closet.
Maar we zijn er nog niet: in de mooi aangelegde tuin bevinden zich diverse sits en een ruime, goed geïsoleerde garage met zonnepanelen op het dak. En wat dacht u van het heerlijk terras aan het water? Een frisse duik in de Vecht wordt hier wel heel aantrekkelijk!
U voelt direct de lentekriebels opkomen en u wilt meteen komen kijken? Dat kan, bel ons gerust.
Indeling:
Woonkamer incl. open keuken: ± 6 x 7.50 m; gang: ± 4.45 x 1.15 m. en trap naar beneden (garderobekast): ± 1.16 x 1.16 m; trap naar boven met kastenwand, groepenkast en CV ketel (Nefit); slaapkamer incl. walk-in-closet: ± 5.60 x 3.65 m.; badkamer: ± 2.40 x 2.40 m. met whirlpool, toilet, wastafel en volledig betegeld. 'Trappenhuis': ± 4 m²; Boven: Slaap/werkkamer: ± 22 m² met bedstede onder de schuine kap; toilet: ± 1.30 x 1.65 m.
Bijzonderheden:
Naam: INTERNATIONAL HOUSE
Casco: Beton
Opbouw: Red Cedar
Afmetingen: ± 12.30 x 7.80 meter (opbouw)
Liggeld: ± € 2.350,- per jaar.
Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel en riool.
Bouwer: De Blauwe Wimpel te Diemen (casco 1973) en Van Capelle b.v. (opbouw 2000).
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Extra gegevens:
Merk: Lange Muiderweg 581
Ligplaats: Muiden
Conditie: Gebruikt