MarktPlaza

Noordeinde 121

105x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Vrijstaande woning aan de lint bebouwing , op loopafstand van het winkelcentrum en op 1 minuut van de A4.
Ruime woonkamer met open keuken , ongeveer 55m2 , gang met trap naar boven en meterkast , halletje met toilet en ketelruimte .
Boven 1 grote ouderslaapkamer met vide , en drie kleinere kinder slaapkamers . Toilet en douche en wastafel met dubbele wasbak . Er is een zolder,annex bergruimte , bereikbaar via een klap trap .
De gehele bovenverdieping is vervangen in 1996 , en het dak is geïsoleerd en alle ramen zijn van kunststof en voorzien van dubbel glas.
De beneden verdieping is in 2000 verbouwt en ook rondom voorzien van dubbel glas , kunststof kozijnen en isolatie . Aan de achterzijde zijn openslaande deuren te vinden die toegang geven tot een royale, diepe tuin , door een tuinman aangelegd en voorzien van veel bomen en vaste planten.
Aan de noordzijde van de woning bevind zich een in 2002 aangebouwde schuur , cq garage van 10 x 5 meter , voorzien van vloerverwarming , spouwmuren en geisoleerd dak .Op de verdieping vloer bevinden zich een kleinere kamer (kantoor) en een grotere ruimte met veel kastruimte.
De gehele gevel van de woning is recent gereinigd en gevoegd .
Aan de achterzijde bevind zich een veranda , gebouwd van hardhout en voorzien van gelaagd glas en zonwering , dit is in alle jaar getijden een heerlijke plek om te vertoeven !
Aan de voorzijde en noordzijde van de woning bevind zich een aangelegde tuin met goede bestrating en veel vaste planten en struiken.
Naast de woning ligt een sloot , met aanlegsteiger voor een boot, die via polderwater en een sluisje toegang geeft tot het Braassemermeer .
Op de oprit is plaats voor twee auto's .
Extra gegevens:
Merk: Noordeinde 121
Ligplaats: Roelofarendsveen
Conditie: Gebruikt