MarktPlaza

Opel Meriva - 1.4 Turbo Cosmo + Trekhaak

583x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2014 - jan 2016
Modelcode: B
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.930 kg
Afmetingen (LxBxH): 430 x 181 x 162 cm
Wielbasis: 264 cm
Tankinhoud: 54 liter
Acceleratie (0-100): 11,3 s
Topsnelheid: 188 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik in de stad: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 124 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Connected services
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Navigatie-pakket 1
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Ruimtebesparend reservewiel
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
Deze mooie Opel Meriva is nieuw door ons geleverd en ook altijd bij ons in onderhoud geweest. Deze auto leveren wij af inclusief: • 6 maanden garantie • Tenaamstelling kenteken • Olieverversing + vloeistofcontrole • €20 brandstof • 12 maanden mobiliteitsgarantie (alleen bij Opel) • Minimaal 1 jaar APK en 14 dagen omruilgarantie. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. Wilt u liever het Plus pakket met nog meer zekerheid? Dat kan! Voor een meerprijs van € 495,- krijgt de auto 6 maanden extra garantie, een veiligheidspakket (lifehammer, gevarendriehoek, lampenset en veiligheidshesje) en een volle tank. Ook kunt u gebruik maken van een betaalplan met een aantrekkelijk rentetarief van 5.99%.
De veelzijdigheid straalt van deze Opel Meriva af, met zijn vijf deuren en vijf zitplaatsen. Hij is van het bouwjaar 2016, is dealeronderhouden en op de teller staat 83151 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem. Want in deze Opel bedient u ze vanaf het stuurwiel. Connected drive services verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Achter het stuur van deze Opel bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren achter die u assisteren bij het inparkeren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Als bestuurder van deze Opel bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Opel voor een proefrit reserveren.
Ons familiebedrijf Liewes Roden is officieel Opel dealer in de regio Noordenveld & Westerkwartier. We hebben al meer dan 95 jaar ervaring en hebben een goede naam opgebouwd.
Als u toe bent aan een afspraak of proefrit: Onze openingstijden zijn ma t/m vrijdag van 8:00 – 18:00. Donderdagavond tot 21.00uur en zaterdag van 9:00 tot 17:00uur. Wilt u liever alvast een online vrijblijvend voorstel ontvangen? Vul uw gegevens in en u ontvangt deze van ons.