MarktPlaza

Opel Meriva - 1.4 Turbo Cosmo + Trekhaak

543x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2014 - jan 2016
Modelcode: B
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.965 kg
Afmetingen (LxBxH): 430 x 181 x 162 cm
Wielbasis: 264 cm
Tankinhoud: 54 liter
Acceleratie (0-100): 10,1 s
Topsnelheid: 196 km/u
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik in de stad: 7,9 l/100km (1 op 12,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 144 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Cosmo+ pakket
- Licht en zicht-pakket
- Navigatie-pakket 1
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Comfortstoel(en)
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
- Warmtewerende voorruit
Deze auto leveren wij af inclusief: • 6 maanden garantie • Tenaamstelling kenteken • Olieverversing + vloeistofcontrole • €20 brandstof • 12 maanden mobiliteitsgarantie (alleen bij Opel) • Minimaal 1 jaar APK en 14 dagen omruilgarantie. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. Wilt u liever het Plus pakket met nog meer zekerheid? Dat kan! Voor een meerprijs van € 495,- krijgt de auto 6 maanden extra garantie, een veiligheidspakket (lifehammer, gevarendriehoek, lampenset en veiligheidshesje) en een volle tank. Ook kunt u gebruik maken van een betaalplan met een aantrekkelijk rentetarief van 5.99%.
Er is volop leefruimte in deze Opel Meriva, een perfecte kruising tussen veelzijdigheid en comfort. Deze dealeronderhouden auto uit 2014 heeft 65598 kilometer gelopen. Met zijn lederen bekleding is deze auto comfortabel en stijlvol. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Opel zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren achter. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Opel Meriva is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
Ons familiebedrijf Liewes Roden is officieel Opel dealer in de regio Noordenveld & Westerkwartier. We hebben al meer dan 95 jaar ervaring en hebben een goede naam opgebouwd.
Als u toe bent aan een afspraak of proefrit: Onze openingstijden zijn ma t/m vrijdag van 8:00 – 18:00. Donderdagavond tot 21.00uur en zaterdag van 9:00 tot 17:00uur. Wilt u liever alvast een online vrijblijvend voorstel ontvangen? Vul uw gegevens in en u ontvangt deze van ons.