MarktPlaza

Opel Mokka - 1.4 Turbo Cosmo + Trekhaak

176x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2013 - jan 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.828 kg
Afmetingen (LxBxH): 428 x 176 x 174 cm
Wielbasis: 256 cm
Tankinhoud: 53 liter
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 193 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Cosmo+ pakket
- Navigatie-pakket
- Sidebars
- Winter-pakket 2
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch schuif-/kanteldak
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Stuurwiel verwarmd
- Voorstoelen verwarmd
Deze auto leveren wij af inclusief: • 6 maanden garantie • Tenaamstelling kenteken • Olieverversing + vloeistofcontrole • €20 brandstof • 12 maanden mobiliteitsgarantie (alleen bij Opel) • Minimaal 1 jaar APK en 14 dagen omruilgarantie. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. Wilt u liever het Plus pakket met nog meer zekerheid? Dat kan! Voor een meerprijs van € 495,- krijgt de auto 6 maanden extra garantie, een veiligheidspakket (lifehammer, gevarendriehoek, lampenset en veiligheidshesje) en een volle tank. Ook kunt u gebruik maken van een betaalplan met een aantrekkelijk rentetarief van 5.99%.
De nieuwste technieken zijn samengevoegd in een smaakvol ontworpen auto en maken van deze Opel Mokka een uitblinker in veiligheid en comfort. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij dab-ontvangst. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. De elektronische systemen in deze Opel helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Mokka samen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
De kwaliteit van deze auto is wat u van een Opel mag verwachten. Daarom wordt hij geleverd met Bovag Garantie en tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
Ons familiebedrijf Liewes Roden is officieel Opel dealer in de regio Noordenveld & Westerkwartier. We hebben al meer dan 95 jaar ervaring en hebben een goede naam opgebouwd.
Als u toe bent aan een afspraak of proefrit: Onze openingstijden zijn ma t/m vrijdag van 8:00 – 18:00. Donderdagavond tot 21.00uur en zaterdag van 9:00 tot 17:00uur. Wilt u liever alvast een online vrijblijvend voorstel ontvangen? Vul uw gegevens in en u ontvangt deze van ons.