MarktPlaza

Uw eigen nieuwe Appartement in LOS MONTEROS aan zee en met meer

1348x bekeken
2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-7525NB, Binnen dit gloednieuwe project met dit Appartement in LOS MONTEROS van 51-60 m2 kunt u nu nog kiezen uit een beperkte verzameling van 57 goed uitgeruste woningen. 
Al deze woningen bieden u als eerste eigenaar een breed scala aan gemeenschappelijke diensten om uw levenskwaliteit te verbeteren, waarbij het welzijn en het comfort van de bewoners voorop staan.
Dit geheel beschikt over verschillende zwembaden in de gemeenschappelijke ruimtes, een fitnessruimte, coworking en een sociale club met een bar, naast uitgestrekte tuinen met ruimtes om het hele jaar door ten volle van het leven te genieten. 
Deze locatie ligt in een van de meest gewilde gebieden, op maar tien autominuten van het centrum van Marbella en zijn stranden en golfbanen. 
Dit gebied trekt al jaren mensen aan met een vergelijkbare levensfilosofie, op zoek naar een exclusieve, authentieke en duurzame levensstijl, een comfortabel alternatief tegen de stress van de moderne samenleving.
Naast de specificaties van topkwaliteit heeft de ontwikkelaar een reeks upgrades voor u voorbereid waarmee u de verschillende kamers kunt verbeteren en personaliseren om aan uw eigen smaak te voldoen. 
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, 

P.s. Voor velen een droom, voor veel anderen al een werkelijkheid in SPANJE. Zie de voorpagina van onze site: “Wonen onder de echte zon”.