MarktPlaza

Uw eigen prachtige Penthouse in MIJAS COSTA aan zee en met veel

2214x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-7540NBB, Op loopafstand van de zee en het zandstrand vindt u dit nieuwe Penthouse in MIJAS COSTA van 72-107 m2, binnen ……..
U kunt hier nu dus nog kiezen uit totaal 57 woningen met 2 of 3 slaapkamers in Las Lagunas de Mijas.
Iedere woning beschikt over grote terrassen met prachtig uitzicht op de tuinboulevard. De penthouses krijgen zelfs ruime privé solariums. 
Deze woningen hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding uit de omgeving en zijn voorzien van alles wat nodig is om ze top te maken.
Voor uw auto is er dan een eigen garageplek, met bergingen en één met pre-installatie voor het opladen van elektrische auto's. Ook is er ……
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van het ruime zwembad in de mooi aangelegde tuinen met terrassen.
De verwachting is dat dit project eind 2025 helemaal klaar zal zijn voor u. 
Het zandstrand en de zee bereikt door een korte wandeling te maken of met 5 autominuten, waarbij u de Paseo Marítimo de Fuengirola bereikt.
Ja, dit alles geeft u een geweldige kans om permanent te wonen of een tweede verblijf te hebben aan de prachtige Costa del Sol!
Opgemerkt moet worden dat een paar meter verderop de bouw zal beginnen van het grootste voorstedelijke park in de provincie Malaga met 350.000 m2. En met een hardloopcircuit, een bevaarbaar meer en verschillende recreatiegebieden om met het gezin van te genieten. 
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, 

P.s. Wilt u gezonder gaan leven? Kom dan naar de Costa Blanca met 300 zondagen per jaar! Kijk maar voorop onze site bij: “Gezonder in Spanje”.