MarktPlaza

Uw eigen ruime Penthouse in DENIA aan zee bij zwembad met garageplek en

836x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-0685, Direct aan het zandstrand vindt u dit Penthouse in DENIA van 90 m2 binnen een mooi complex met maar liefst 161 m2 aan terrassen met prachtige uitzichten op de Middellandse Zee.
Als volgende eigenaar beschikt u dan over een complete woning op de 4e verdieping met liften die omgeven is door terrassen met …… 
Voor de keuken ligt het terras op het zuiden, ideaal om de dag te beginnen met een gezellig ontbijt. De woonkamer met heeft veel lichtinval kijkt uit op zee. Hier is een deel van het terras overdekt en biedt u een heerlijke ruimte om te genieten van het uitzicht.
Het ruime dakterras van 81 m2 dat u verschillende ruimtes en talloze mogelijkheden biedt om een kleine oase te creëren, bereikt u via de wenteltrap. 
Dit penthouse heeft 3 slaapkamers, allemaal met grote ingebouwde kasten, waarvan twee met directe toegang tot het terras. Er zijn twee badkamers, één met douche en één met ligbad. Naast de entree bevindt zich de keuken met aangrenzende bijkeuken.
Voor uw auto is er dan een garageplek, met berging en voor u bereikbaar via liften. 
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van de groene gemeenschappelijke ruimtes met een ruim zwembad met watervallen, en …….
En, vanuit deze gemeenschappelijke tuin geeft een deur u toegang tot het kleine pad dat u direct naar het brede zandstrand leidt! 
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, 

P.S. U wilt een Spaanse woning kopen, met méér rendement dan uw bank nu biedt? Kijk dan eerst voorop onze site bij: “Uw bankrente beu?”