MarktPlaza

Wilde Zwaan 15

87x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Schitterend gelegen zeer royale VILLA met 3 garages, erf, fraai aangelegde tuin met terrassen aan het water, alsmede 2 aanlegsteigers.
De villa is optimaal gesitueerd in de wijk Langebosch, wordt verwarmd middels centrale verwarming en deels vloerverwarming. Het geheel is optimaal geïsoleerd en voorziet haar bewoners in zeeën van ruimte.
De woning is gelegen op een eindperceel van ca. 1500 m². Het uitzicht uitzonderlijk te noemen. Het Langebosche Zeilmeer heeft een vaarverbinding met het Zuidlaardermeer.
INDELING:
Begane grond:
Entree/hal, met doorgang naar de inpandige garage, een bijkeuken voorzien van aanrechtblad, ruim toilet, een sfeervolle tuingerichte living (ca. 50 m²) met een uitgebouwde serre en prachtig uitzicht over het Langebosche Zeilmeer, vanuit de living is het terras bereikbaar via een schuifpui. Tevens bevindt zich op de begane grond een woonkeuken (ca. 25 m²) met een schuifpui naar de tuin; de keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur. Aangrenzend de keuken bevindt zich een inloopprovisiekast.
Eerste verdieping:
Is bereikbaar via een bordestrap; op deze verdieping bevinden zich 4 uiterst royale slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer een deur heeft naar het inpandig balkon aan de voorzijde met een geweldig uitzicht over het water; tevens bevindt zich op de 1e verdieping een grote werkkamer; deze werkkamer heeft tevens een separate entree via het dakterras aan de achterzijde, een complete moderne badkamer met ligbad (whirpool), toilet, separate douche en dubbele wastafel completeren deze verdieping.
Tweede verdieping:
Is tevens bereikbaar via een vaste trap; er bevindt zich zolderruimte over de gehele woning. Hier bestaat de mogelijkheid van 2 extra slaapkamers.
INFORMATIE:
Woonoppervlakte: ca. 310 m²
Perceelgrootte: 1474 m²
Extra gegevens:
Merk: Wilde Zwaan 15
Ligplaats: Wildervank
Conditie: Gebruikt