MarktPlaza

Bürstner Averso 530TL

9566x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Bürstner
Model: Averso 530TL
Lengte: 7.85 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Maximum gewicht: 1600 kg
Indeling:
Enkele bedden: aanwezig
Middenkeuken: aanwezig
Midden toilet: aanwezig
Rond zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
CV: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Past deze Burstner Averso 530 TL helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u
Deze praktisch ingedeelde Burstner Averso 530 TL is van 2020. U heeft met deze caravan alle mogelijkheden om te genieten van uw kampeervakantie. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Burstner caravan geen zorgen te maken over hagelschade. Deze lichtgewicht caravan kunt u met bijna alle autos trekken. In de meeste gevallen is alleen een rijbewijs B nodig. Deze caravan heeft een laadvermogen van 210 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.
De riante rondzit is ideaal om gezellig aan te eten en te drinken, maar kan ook als extra slaapplaats dienen. Het keukenblok is centraal in de caravan gemonteerd en is onder anderen uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering. Al uw keukenspullen passen in de handige ladekast.
De aparte bedden waarmee de caravan is uitgerust bieden een ruime slaapplek voor 2 personen. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems, maar ook traagschuimmatrassen. In de badkamer kunt u zich lekker opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd.
Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.
De caravan heeft een hordeur, zodat u in de caravan geen last van muggen en andere insecten heeft. De stabilisatorkoppeling zorgt voor een merkbare verbetering van het weggedrag van deze caravan.
Past deze Burstner Averso 530 TL helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.