MarktPlaza

Bürstner Lyseo Time T Limited T690G

9568x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Bürstner
Model: Lyseo Time T Limited T690G
Lengte: 6.98 meter
Aantal slaapplaatsen: 3
Maximum gewicht: 3500 kg
Motor: Fiat
Uitvoering: Halfintegraal
Transmissie: Handgeschakeld
Vermogen: 103
Indeling:
Enkele bedden: aanwezig
Middenkeuken: aanwezig
Midden toilet: aanwezig
Trein zit: aanwezig
Opties:
ABS: aanwezig
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
Cruisecontrol: aanwezig
CV: aanwezig
Douche: aanwezig
Electrische ramen: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Navigatie: aanwezig
Stuurbekrachtiging: aanwezig
Watertank (afval): aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Past deze Burstner Lyseo Time T Limited 690 G helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Geniet van uw vakantie en ga eropuit met deze Burstner Lyseo Time T Limited 690 G, gebouwd in 2020. Deze kampeerwagen heeft een maximaal gewicht van 3500 kg en telt 3 slaapplaatsen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Burstner camper niet deren, het is er prima tegen bestand.
Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels en stuurbekrachtiging.
In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast (142 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.
In de 2 aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems kunt u genieten van extra comfortabele bedden. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.
Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.
De audio-installatie van deze caravan zorgt voor vele uurtjes onbezorgd luisterplezier. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel, de buitenlamp en de omvormer onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.
Past deze Burstner Lyseo Time T Limited 690 G helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.