MarktPlaza

Bürstner Premio 395TS

9744x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Bürstner
Model: Premio 395TS
Lengte: 6.44 meter
Aantal slaapplaatsen: 3
Maximum gewicht: 1500 kg
Indeling:
Middenkeuken: aanwezig
Hoek toilet: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
CV: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Vloerverwarming: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Burstner Premio 395 TS kennis te maken.
U heeft in deze Burstner Premio 395 TS van bouwjaar 2020 de beschikking over een praktische indeling met voldoende zit- en slaapgelegenheid. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Burstner caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. Door het lage gewicht kunt u de caravan met bijna iedere auto trekken en is een rijbewijs B meestal voldoende. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 420 kilo.
In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Centraal in de caravan bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast (142 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.
Het dwars geplaatste bed biedt voldoende ruimte voor 2 personen. U kunt in deze caravan genieten van een weldadige nachtrust dankzij de lattenbodems en traagschuimmatrassen op de bedden. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet.
Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. De ingebouwde vloerverwarming zorgt voor een heerlijk warme vloer en voeten.
U zult in deze caravan dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben.
Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Burstner Premio 395 TS kennis te maken.