MarktPlaza

Hymer B504SL

9717x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Hymer
Model: B504SL
Bouwjaar: 2008
Lengte: 5.99 meter
Aantal slaapplaatsen: 3
Maximum gewicht: 3500 kg
Motor: Fiat
Uitvoering: Integraal
Transmissie: Handgeschakeld
Vermogen: 96
Kilometerstand: 102542
Indeling:
Kastbed: aanwezig
Middenkeuken: aanwezig
Midden toilet: aanwezig
L-zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
Cruisecontrol: aanwezig
CV: aanwezig
Douche: aanwezig
Electrische ramen: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Navigatie: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Schotel: aanwezig
Stuurbekrachtiging: aanwezig
TV-aansluting: aanwezig
Watertank (afval): aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Zonnepaneel: aanwezig
Bent u geïnteresseerd in deze Hymer B 504 SI? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.
Deze complete Hymer B 504 SI uit het jaar 2008 is een goed uitgeruste integraal-kampeerwagen, die een slaapplaats biedt aan 3 personen. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen.
De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering.
Door de ruime en comfortabele L-zit nodigt de camper uit voor gezellige avonden. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.
Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.
Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.
Deze camper is voorzien van een televisie zodat u ook tijdens uw vakantie televisie kunt kijken. U kunt met de satellietontvanger en vaste schotelantenne van deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken. Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper geen last van insecten. Met de aanwezige zonnepanelen (85 Wh) kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp, de omvormer en het kluisje zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.
Bent u geïnteresseerd in deze Hymer B 504 SI? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.