MarktPlaza

Weinsberg Caraone 390 QD HOT edition

10109x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Weinsberg
Model: Caraone 390 QD HOT edition
Bouwjaar: 2019
Lengte: 5.91 meter
Aantal slaapplaatsen: 3
Maximum gewicht: 1350 kg
Indeling:
Middenkeuken: aanwezig
Midden toilet: aanwezig
Trein zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
CV: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Weinsberg CaraOne Edition HOT 390 QD kennis te m
In deze degelijk gebouwde caravan van het merk Weinsberg, kunt u slapen met 3 personen. De caravan is van het bouwjaar 2019. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Weinsberg caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. Deze lichtgewicht caravan kunt u met bijna alle autos trekken. In de meeste gevallen is alleen een rijbewijs B nodig. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 430 kilo. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.
In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De caravan beschikt over een middenkeuken met voldoende bergruimte, die praktisch is ingericht en met een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan is uitgevoerd. De boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (106 liter) met vriescompartiment ingebouwd.
In het ruime, dwars geplaatste bed kunnen 2 personen slapen. U kunt in deze caravan genieten van een weldadige nachtrust dankzij de lattenbodems en traagschuimmatrassen op de bedden. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer, waar tevens een cassettetoilet ingebouwd.
Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.
De caravan is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. De caravan heeft dankzij de stabilisator, waarmee deze caravan is uitgerust, een betere wegligging.
Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Weinsberg CaraOne Edition HOT 390 QD kennis te maken.