MarktPlaza

Bürstner Premio 495 TK

9489x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Bürstner
Model: Premio 495 TK
Lengte: 7.15 meter
Aantal slaapplaatsen: 5
Maximum gewicht: 1700 kg
Indeling:
Lengte stapelbed: aanwezig
Middenkeuken: aanwezig
Midden toilet: aanwezig
Trein zit: aanwezig
Opties:
Cassetetoilet: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Past deze Burstner Premio 495 TK helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
U heeft de beschikking over alle benodigde zit- en slaapruimte in deze praktisch ingedeelde Burstner Premio 495 TK uit 2019. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Burstner caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. U heeft in de meeste gevallen genoeg aan rijbewijs B. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.
De caravan beschikt over een treinzit. Handig als extra slaapplaats en om samen te eten en te drinken. Centraal in de caravan bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 5 liter boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast (142 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.
De caravan beschikt over een ruim, tweepersoons bed dat dwars is geplaatst. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems op de bedden kunt u genieten van een extra comfortabele ligging. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer, waar tevens een cassettetoilet ingebouwd.
Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.
Door de ingebouwde hordeur van deze caravan heeft u veel minder last van vliegen en muggen.
Past deze Burstner Premio 495 TK helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.