MarktPlaza

Chateau Calista 450

9551x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Chateau
Model: Calista 450
Bouwjaar: 2002
Lengte: 6.7 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Maximum gewicht: 1300 kg
Indeling:
Vastbed: aanwezig
Middenkeuken: aanwezig
Achter toilet: aanwezig
Trein zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
CV: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Wilt u meer informatie over deze Chateau Calista 450? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
U heeft de beschikking over alle benodigde zit- en slaapruimte in deze praktisch ingedeelde Chateau Calista 450 uit 2002. Deze lichtgewicht caravan kunt u met bijna alle autos trekken. In de meeste gevallen is alleen een rijbewijs B nodig. De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Met de mover, waarmee deze caravan is uitgerust, zet u de caravan snel en eenvoudig op zijn plek. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.
Een extra slaapgelegenheid wordt gevormd door de comfortabele, gezellige treinzit. Centraal in de caravan bevindt zich de praktisch ingedeelde en ruime middenkeuken, welke geheel compleet is uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast (77 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.
De caravan is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet.
Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.
Dankzij de hordeur heeft u in de caravan geen last van vliegen en muggen. Het weggedrag van de caravan wordt verbeterd door de stabilisatorkoppeling.
Wilt u meer informatie over deze Chateau Calista 450? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.