MarktPlaza

Sprite cirrus

9523x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Sprite
Model: cirrus
Bouwjaar: 2002
Lengte: 5.6 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Maximum gewicht: 1300 kg
Indeling:
Vastbed: aanwezig
Middenkeuken: aanwezig
Hoek toilet: aanwezig
Trein zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
Douche: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Wilt u meer informatie over deze Sprite Cirrus? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar
U heeft in deze comfortabel ingedeelde Sprite Cirrus de beschikking over genoeg slaap- en zitgelegenheid. Ook als u een kleinere auto heeft kunt u deze caravan trekken. In de meeste gevallen is een rijbewijs B voldoende. De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming.
In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De ruime keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Geheel compleet uitgevoerd, met onder meer een 3-pits kooktoestel, gootsteen met kraan en voldoende bergruimte. De boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.
De caravan is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de caravan, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.
Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. De verwarming zorgt voor een prettige binnentemperatuur als het buiten wat kouder is.
Door de hordeur, waarmee deze caravan is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur.
Wilt u meer informatie over deze Sprite Cirrus? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.