MarktPlaza

Weinsberg CaraTwo 390QD

9494x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Weinsberg
Model: CaraTwo 390QD
Lengte: 5.91 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Maximum gewicht: 1350 kg
Indeling:
Middenkeuken: aanwezig
Hoek toilet: aanwezig
Trein zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
CV: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Watertank (afval): aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Wilt u meer informatie over deze Weinsberg CaraTwo Edition Hot 390 QD? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaa
Deze Weinsberg CaraTwo Edition Hot 390 QD heeft een uitgekiende indeling waarbij u de beschikking heeft over slaapgelegenheid voor 4 personen. U hoeft zich dankzij het GFK-dak (gereduceerde schade bij hagelinslag) van deze Weinsberg caravan geen zorgen te maken over hagelschade. Ook als u een kleinere auto heeft kunt u deze caravan trekken. In de meeste gevallen is een rijbewijs B voldoende. Het laadvermogen bedraagt 430 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen.
Een prima gelegenheid om gezellig te eten, drinken, lezen en borrelen wordt gevormd door de treinzit. Het keukenblok, dat centraal in de caravan is gemonteerd, heeft voldoende bergruimte en is uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 5 liter boiler aanwezig. De koelkast (107 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.
Het dwars geplaatste bed biedt voldoende ruimte voor 2 personen. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Ook is er een ingebouwd cassettetoilet.
Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiƫnte verwarming.
De caravan heeft een hordeur, zodat u in de caravan geen last van muggen en andere insecten heeft. Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, heeft deze een rustiger weggedrag.
Wilt u meer informatie over deze Weinsberg CaraTwo Edition Hot 390 QD? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar